Autor: Põllumajandus.ee • 13. detsember 2021

Nõo Lihatööstus pürgib Lätis kolme suurima lihamüüja sekka

Ajal, mil mitmed Euroopa turud on sisuliselt lukus ja välismesse tühistatakse, vaatab Nõo Lihatööstus OÜ rohkem Läti poole, kus soovib kolme aasta jooksul tõusta kolme suurima lihamüüja hulka.
Lett Nõo esinduspoes.
Foto: Sigrid Sõrmus

„Koroonaajal oleme näinud, kuidas mitmed lähiturud, sealhulgas Soome ja Rootsi, on uksed uutele tulijatele sisuliselt lukku keeranud, eelistades kodumaiseid tootjaid. Lisaks tühistatakse massiliselt erinevaid toidumesse, mis teeb uute ekspordipartnerite leidmise keeruliseks. Seetõttu panustame rohkem Lätile, kus Nõod teatakse ja tuntakse hästi. Soovime seal kolme aasta pärast jõuda 15-protsendilise turuosani, mis tõstaks meid kolme suurima tegija hulka. Praegu hoiame seal umbes 5-protsendilist turuosa,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960