Autor: Sigrid Sõrmus • 25. veebruar 2022

LEMKEN investeerib uude tehasesse 18 miljonit eurot

2018. aastal lisas põllumajandustehnoloogia spetsialist LEMKEN professionaalse põlluharimise tootevalikusse tuleviku perspektiivse valdkonna - kõplamistehnoloogia. Sellest ajast alates on LEMKENi selleks otstarbeks soetatud Hollandi masinatehas Steketee kiiresti kasvanud, saades kasu ülemaailmsest üleminekust mehaanilise, kaameraga juhitava umbrohutõrje poole.
Foto: LEMKEN

Nüüd investeerib LEMKEN uude tehasesse, mis ehitatakse Dinteloordi (Põhja-Brabant), praegusest rajatisest mitte kaugele. Uus tehas ühendatakse ka Nieuw Prinsenlandi Põllumajandustoidu Klastriga. Tehas peaks plaanide kohaselt avama uksed 2023. aasta lõpus ning tehasesse võetakse tööle vähemalt 30 uut inimest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960