Autor: Põllumajandus.ee • 10. veebruar 2023

Linas Agro paneb viljaga kauplemise Eestis pausile

Alates 8. veebruarist 2023 pani Linas Agro OÜ teravilja, õlikultuuride ja kaunviljadega kauplemise pausile.
Ettevõtte tegevjuht Mihkel Hang kinnitab, et ükski leping ei jää arveldamata.
Foto: Oleg Hartsenko

Kõik lepingulised kohustused nii 2022. aasta kui ka 2023. hooaja saakidele täidetakse. „Mitte ükski leping ei jää arveldamata – kõik lepingud ja kokkulepped täidetakse,“ kinnitab ettevõtte tegevjuht Mihkel Hang. „Samuti kinnitan, et Linas Agro Group näeb Eestit jätkuvalt olulise osana oma Baltikumi üleses strateegias, väärtustades pikaaegset koostööd põllumeestega kogu Baltikumis,“ sõnab Hang. „Oma väikese meeskonnaga tegutsedes on meile oluline pakkuda parimaid lahendusi Eesti põllumeestele. Võtame fookusesse sisendid ja tahame nendega teha tugevat tööd, viime ellu vajalikud arendused ja investeeringud, et tulla tagasi viljaga kauplemise juurde – see on selge nägemus,“ kinnitab Hang.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960