Autor: Põllumajandus.ee • 21. veebruar 2023

Eesti mullikad annavad Aserbaidžaanis head järelkasvu

Grupp Aserbaidžaani veisekasvatajaid külastab sel nädalal mitmeid Eesti loomafarme, et tutvuda lähemalt loomade kasvatamise, aretustöö, ja piima saagikuse tagamise nüanssidega ning osta juurde mullikaid oma farmidesse. Seniste kogemustega ollakse igatahes väga rahul.
Tanel-Taavi Bulitko (keskel) tutvustamas väliskülalistele Eesti tõuloomafarme.
Foto: Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu

Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatuse esimees Tanel-Taavi Bulitko ütles, et seekord on külas Aserbaidžaani loomakasvatajad, kes on ka varasemalt ostnud Eestist veiseid ja jäänud loomade tervise, tõu omaduste ja piimatootlikkusega väga rahule.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960