Autor: Põllumajandus.ee • 22. veebruar 2023

Euroopa Parlament: väetiste hind tuleb alla tuua!

Euroopa Parlament võttis vastu resolutsiooni, milles nõuab, et Euroopa Komisjon tagaks väetiste varustuskindluse EL põllumeestele, leiaks viisi alandada väetiste hindu ning vähendaks ELi sõltuvust importväetistest.

Resolutsioon nõuab Euroopa Komisjonilt ELi pikaajalise väetisestrateegia ja kestliku mulla toitainete strateegia väljatöötamist 2023. aasta juuniks. Resolutsiooni peamised punktid on, et EL ei tohi sõltuda importväetistest ning väetiste hinnad tuleb alla tuua.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960