Autor: Põllumajandus.ee • 8. märts 2023

Prantsuse juustumeister jagas praktilisi teadmisi

Veebruari lõpus toimus Metsavenna turismitalus õppepäev piimaväikekäitlejatele, mille raames tutvuti lähemalt sinihallitusjuustude valmistamisega. Koolitajaks oli Michel Lepage, kes on Talumeiereide Liitu kuuluvaid juustumeistreid koolitanud juba üle 15. aasta.
Juustumeister Michel Lepage on suurte kogemustega väiketootjate nõustaja.
Foto: Mirjam Pikkmets

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldas koostöös Talumeiereide Liiduga infopäeva piima väikekäitlejatele. Päeva alustati üheskoos sinihallitusjuustu valmistamisega. Pärast koolituspäeva degusteerisid osalejad erinevaid Talumeiereide Liidu liikmete valmistatud juustusid ning said vahetut tagasisidet koolitajalt. Koolitaja Michel Lepage on 46-aastase töökogemusega Prantsuse juustukonsultant, kes on koolitanud meistreid üle terve maailma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960