Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. mai 2023

Alltechi ja Agolini liitumine toob turule keskkonnasõbralikud söötmislahendused

Loomasöödalisandite alal ülemaailmne liider Alltech andis teada, et on omandanud enamusosaluse ettevõttes Agolinis. 2006. aastal Šveitsis asutatud Agolin arendab ja toodab taimsetel toimeainetel põhinevaid uuenduslikke söödalisandeid, mis on tõhusad, hõlpsasti kasutatavad, ohutud ja sõltumatute uuringute abil tõestatud.
Pildid vasakult: Michael Roe, Agolin kommertsdirektor; Kurt Schaller, Agolin tegevdirektor; Beatrice Zweifel, Agolin tehniline director ja Mark Lyons, Alltech president ja tegevjuht.
Foto: Alltech

Ajakirjas Animals avaldatud 2020. aasta metaanalüüs toob välja Agolini söötmislahenduste tõestatud toime tõstmaks karja tootlikkust, kasumlikkust ja jätkusuutlikkust. Nende kvaliteetsed eeterlike õlide segud optimeerivad söömust ja sööda efektiivsust, sealhulgas parandades piima- ja lihatootmist. Lisaks tõestatud efektiivsusele, oli Agolin® Ruminant esimene söödalisand, mis sai The Carbon Trust tunnustuse ja sertifikaadi just mäletsejaliste metaani eritamise vähendamisel (2018). Täna, on just see nimetatud Agolin söödalisand kaasatud suurimate verifitseerimisasutuste nagu Verra ja Gold Standard suurtes rahvusvahelistes kliimakaitseprojektides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960