• 19.05.23, 08:15

Rakvere ja Tallegg hakkasid kasutama ümbertöödeldavaid plastpakendeid

Rakvere ja Tallegg alustasid aprillikuus viilutoodete ehk sinkide ja vorstide viimist väiksematesse 100grammistesse pakenditesse PET-plastist pakendisse, mis on ümbertöödeldavad ja vähendavad seega oluliselt plasttoodete mõju keskkonnale.
Uues pakendis toode.
  • Uues pakendis toode.
  • Foto: HKScan
„Vähesed teavad, et pärast viilupakendi esmast avamist on soovituslik tarbida toode ära 48 tunni jooksul, olenemata sellest, kas pakend on taassuletav või mitte, sest siis on toode kõige värskem ja oma parima kvaliteedi juures. Sel põhjusel panime ka igapäevased viilutooted väiksemasse 100grammisesse pakendisse, mis on kindlasti selle aja jooksul reaalselt ära tarbitav kogus,“ selgitas Rakvere ja Talleggi Baltikumi tootearendus- ja turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus.

Seotud lood

Uudised
  • 19.04.23, 10:15
Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia
Toiduliit tunnustas oma aastakonverentsil Eesti parimaid toiduaineid. 2023. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia AS, kes tõi turule erilise maitsestusega vardaliha. Karges marinaadis on kasutatud naturaalsetrabarberipüreed, sidrunimahla, rohemünti ja teisi maitsetaimeid.
Uudised
  • 09.02.23, 16:19
HKScanil tuli Eesti äride müügiga seoses 30 miljonit korstnasse kirjutada
Oma Eesti kahjumlikest äridest loobumisel tuli Soome lihatootjal leppida kibeda kahjumiga, seda enam, et osa rahast tuleb neil veel tükk aega oodata ka siis, kui konkurentsiamet peaks üldse müügiks loa andma.
Uudised
  • 14.12.22, 11:30
Maag grupp ostab HKScani Baltimaade ettevõtted
Maag Grupp AS sõlmis lepingu Rakvere ja Talleggi lihatööstuste omanikfirma AS-i HKScan Estonia, samuti AS-i HKScan Latvia ja UAB HKScan Lietuva ostmiseks.
  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele