Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. mai 2023

Al Dahra Group avab Baltikumi põllumeestele uued võimalused

Abu Dhabis tegutsev Araabia Ühendemiraatide põllumajandustootja Al Dahra Group, mis on ka üks maailma suurimaid söödatootjaid, sõlmis eksklusiivse tarnelepingu Eesti põllumajandusettevõttega Golden Fields, mis on spetsialiseerunud Baltikumis kvaliteetse loomasööda tootmisele.
Eile tutvustati Riias toimunud üritusel põllumeestele uusi plaane.
Foto: Lukas Balandis

Riias toimunud üritusel tutvustasid Al Dahra Group ja Golden Fields pikaajalise strateegilise partnerluse ja tarnelepingu üksikasju ning võimalusi, mida need Balti piirkonna põllumeestele kaasa toovad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960