Autor: Põllumajandus.ee • 4. juuli 2023

Algas parima mahetootja ja mahetoote konkurss

Alanud on kandidaatide esitamine 2023. aasta parima mahetootja ja -toote konkurssidele. Konkursile „Parim mahetootja 2023“ oodatakse kandidaate kuni 17. juulini ja konkursile „Parim mahetoode 2023“ kuni 22. augustini.
Mahepõllumajandus ja mahetoit muutuvad aina olulisemaks nii Eestis kui mujal.
Foto: Pixabay

Parima mahetootja ja mahetoote konkursid toimuvad neljateistkümnendat korda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960