Autor: Põllumajandus.ee • 27. juuli 2023

Uuring: enamik eurooplasi leiab, et rohepööre peaks toimuma kiiremini

Eurobaromeetri uuringu kohaselt usub valdav enamik eurooplasi, et kliimamuutused on maailmas tõsine probleem.
Rohepööre peaks toimuma kiiremini.
Foto: Pixabay

Üle poolte eurooplaste arvates tuleks rohemajandusele üleminekut kiirendada, sest energiahinnad kõiguvad ja Venemaa sissetung Ukrainasse tekitab muret gaasitarnete pärast. Majanduse vaatevinklist on 73% eurooplastest nõus, et kliimamuutustest tingitud kahjuga seotud kulud on palju suuremad kui rohepöördeks vajalikud investeeringud. Kolm neljandikku eurooplastest on nõus, et kliimameetmete abil saab edendada innovatsiooni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960