Autor: Põllumajandus.ee • 2. august 2023

Maaülikooli professorist saab ajakirja Oecologia peatoimetaja

Eesti kõige kõrgemini hinnatud teadlasest, Eesti Maaülikooli taimekasvatuse ja taimebioloogia professorist Ülo Niinemetsast sai 1. augustil maineka teadusajakirja Oecologia peatoimetaja taimede ökofüsioloogia, ökosüsteemide ökoloogia, globaalmuutuste ökoloogia teemadel.
Professor Ülo Niinemets.
Foto: Eesti Maaülikool

Oecologia on traditsiooniline laia spektriga ökoloogia teadusajakiri, mille esimene number ilmus juba 1968. aasta aprillis. See on ka oma valdkonna üks tuntumaid ja enim tsiteeritud teadusajakirju - 37 755 tsiteeringut 2021. aastal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960