Autor: Põllumajandus.ee • 7. august 2023

Saaremaa Piimatööstus alustas juustu eksporti Jaapanisse

Peale pikki ettevalmistustöid alustas Saaremaa Piimatööstus juustu eksporti kõrgete kvaliteedinõudmistega saareriiki – Jaapanisse.
Jaapani kliendid hindavad väga ettevõtete pikki traditsioone ja hinnalist ajalugu.
Foto: Erik Prozes

„Üleeile läks Jaapani poole teele esimene koorem Saaremaal toodetud juustu. Koorma ettevalmistust olid kohapeale sõitnud jälgima ka Jaapani kliendid, kes hindasid Saaremaa Piimatööstuse töö- ja tootekvaliteedi väga heaks,“ rääkis ettevõtte ekspordijuht Annika Kõiv.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960