Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. august 2023

Tõnu Post: keerulised ilmaolud teevad toidutootmise raskeks

Saaremaa piimatootja, Kõljala ja Valjala POÜ juht Tõnu Post märkis tänases Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et järjest keerulisemaks muutuvad ilmaolud nõuavad põllumeestelt pingutusi tootmaks samamoodi ja samal tasemel toitu kui eelnevatel aastatel.
Saaremaa Piimatööstuse nõukogu esimees, Kõljala ja Valjala POÜ juht Tõnu Post.
Foto: Liis Treimann

Eile möllanud tormis kannatasid enam Eesti saared. Saaremaa piimatootja Tõnu Posti sõnul nende piirkonnas, Kõljalas ja Valjalas, suuri kahjustusi ei olnud. “Enamus Saaremaad nägi eile kõva äikest, aga enam sai kannatada saare Sõrve sääre poolne osa, kus oli lisaks kõvale tormituulele ja vihmale ka tugevad rahehood,” sõnas Post.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960