Autor: Ene Kiudsoo, Baltic Agro eriväetiste tootejuht • 10. august 2023

Sügisene täiendväetamine aitab kaasa talirapsi edukale talvitumisele

Sügisel on rapsi jaoks kõige olulisemad toiteelemendid fosfor, kaalium, boor, molübdeen ja mangaan. Seetõttu soovitab Baltic Agro eriväetiste tootejuht Ene Kiudsoo koos kasvuregulaatoritega paagisegusse lisada juurestiku ning taimede arengut soodustavaid täiendväetiseid.
Sügisene täiendväetamine aitab kaasa talirapsi edukale talvitumisele.
Foto: Pixabay

Sügisel on rapsi jaoks kõige olulisemad toiteelemendid fosfor, kaalium, boor, molübdeen ja mangaan.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960