Autor: Põllumajandus.ee • 15. august 2023

Urmas Nurmsalu: põllupäeval on kõige tähtsam erialane suhtlus

Urmas Nurmsalu, kes töötab Maaelu Teadmuskeskuse sordiaretuse osakonnas teaduse agronoomina, on mees, keda põllupäevadel väga tihti ei märka. Mitte sellepärast, et teda kohal poleks, ta on lihtsalt nii tihkelt huvilistest ümbritsetud.
Urmas Nurmsalu Leedus Agrovizija messil.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Urmas Nurmsalu märgib, et kõige enam uuritakse temalt rukkikasvatuse kohta. "Minu käest küsitakse kõige rohkem ikka rukkiseemne ja -kasvatuse kohta. Rukkikasvatus on mu leib olnud. Selles mõttes, et on õnnestunud see kasvatamine. Mõni ütleb, et see on odav populaarsus, aga Viljelusvõistlustel olen saanud rukkisaaki alates seitsmest tonnist hektarilt, lõpetades kümnega ja pisut ülegi," räägib Nurmsalu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960