Autor: Andre Anni • 21. august 2023

PRFoods jõudis jälle kasumisse, Eestis aga jätkab kahjumiga

Kalakasvatuse ja -töötlemisega tegelev PRFoods lõpetas esimese aasta mõningase eduga, kuigi käive kahanes suurelt, jõudis ettevõte tagasi kasumisse.
AS PRFoods avaldas 2022./2023. majandusaasta neljanda kvartali ja 12 kuu konsolideeritud auditeerimata vahearuande.
Foto: Liis Treimann

Neljanda kvartali käive vähenes 25% ja terve majandusaasta oma 53% võrreldes varasemate perioodidega, kuna ettevõte ei tegutse enam Rootsis ega Soomes. Nüüd keskendub PRFoods tegevusele Suurbritannias ja Eestis, kus tegeleb kalakasvatuse ja tootmisega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960