Autor: Äripäev • 1. juuni 2023

PRFoodsi käive kukkus, kuid tekkis väike kasum

PRFoodsi käive kahanes äsjalõppenud kvartalis eelmise aasta sama kvartaliga võrreldes pooleni, kuid joone alla ilmus suure kahjumi asemel väike kasum.
Kala töötlemine PRFoodsis.
Foto: Triin Magnusson/PRFoods

Märtsiga lõppenud 2022/2023 majandusaasta kolmanda kvartali käive oli PRFoodsil 3,7 miljonit eurot, mis on kahekordne langus võrreldes eelmise majandusaasta kolmanda kvartaliga. Kuid mulluse 4,5 miljoni eurose kahjumi asemel on tänavu puhaskasum 0,1 miljonit eurot, selgub börsile edastatud ettevõtte aruandest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960