Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. august 2023

Venemaa ründas taas Ukraina teraviljataristut

Venemaa võttis droonirünnakutes sihikule Ukraina sadamad Odessa lõunaosas ja Doonau jõesadamas, pannes põlema vähemalt ühe teraviljahoidla, teatasid Ukraina sõjaväe- ja kohalikud võimud.
Viljapõld Ukrainas.
Foto: Polina Rytova /Unsplash

Ametnike sõnul kasutas Venemaa Doonau jõesadama vastu suunatud rünnakus droone. Piirkonna kuberner Oleh Kiper ütles rakenduse Telegram vahendusel, et kannatada said tootmis- ja tarnekompleksid. "Vaenlane tabas Doonau piirkonna teraviljahoidlaid ning tootmis- ja ümberlaadimiskompleksi. Ladudes puhkes tulekahju, mis õnneks saadi kiiresti kustutatud. Tuletõrjujad jätkavad tööd," sõnas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960