Autor: Harro Puusild • 21. september 2023

DAVA Foodsi uus juht Allan Tohver: viie aasta plaanis on üleminek õrrekanadele

Järgmisele aastale läheme vastu konservatiivselt ja viie aasta jooksul hakkame etapiviisiliselt üle minema õrrekanade pidamisele, ütleb septembris munatööstuse DAVA Foods Estonia juhina alustanud Allan Tohver.
DAVA Foods Estonia tegevjuht Allan Tohver ootab riigilt pikka visiooni, et ka tulevikus oleks võimalik süüa ja juua kohapealset toitu.
Foto: DAVA Foods Estonia
"Järgneva viie aastal jooksul suuname tähelepanu ja fookust lisaks sellele, et hakata etapiviisiliselt üle liikuma õrrekanade pidamisele. Küsimus ei ole, kas selle sammu astume, vaid millal," tutvustas Allan Tohver ettevõtte plaane. Tohver lisas, et tänu traditsioonidele ja paljude inimeste visadusele ning töökusele on Eestil tugev põllumajandus ja toidutööstus. "Nendesse sektoritesse on palju investeeritud, et tulla toime pideva konkurentsiga. Kuid kindlasti on vajalikud veelgi suuremad investeeringud, et üha globaliseeruvas maailmas toime tulla," lisas ta.
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960