Autor: Harro Puusild • 22. september 2023

Kristjan Anderson olukorrast põllumajanduses: suvi mõjus rahavoogudele laastavalt

Suviviljad ebaõnnestusid ja vihmane august on andnud löögi saagi kvaliteedile ehk tänavune aasta on rahavoogudele laastavalt mõjunud, hindab põllumajanduse olukorda eAgronom Eesti juht Kristjan Anderson.
Kristjan Anderson usub, et talv näitab, milliseid õlekõrsi kasutatakse.
Foto: Wihuri Agri

„Niipalju kui olen suhelnud tootjate ja edasimüüjatega, siis tegelikult on tänavune aasta mõjunud rahavoogudele üpris laastavalt,“ ütles eAgronom Eesti tegevjuht Krsitjan Anderson kommentaaris teemaveebile Põllumajandus.ee.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960