Autor: Põllumajandus.ee • 27. juuni 2023

eAgronom kaasas 5,5 miljonit dollarit

Põllumajandustehnoloogia valdkonna idufirma eAgronom, mis aitab põllumeestel digivahendite ja tehnoloogiapõhiste strateegiate abil kasutusele võtta säästvamaid praktikaid, on uues rahastusringis kaasanud 5,5 miljonit dollarit.
eAgronomi tegevjuht Robin Saluoks.
Foto: Silver Bohl

Pärast süsinikuprogrammi, kasvuhoonegaaside seire ja andmete mõõtmisega seonduvate lahenduste esmast edu paigutab idufirma nüüd veelgi enam vahendeid Euroopa ja Aafrika suunal, et jätkata nendes piirkondades laienemist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960