Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. september 2023

Vaata, kes võistlevad tänavu Eesti künnimeistrivõistlustel

Juba homme algavad Eesti 49. künnimeistrivõistlused, mis sel aastal toimuvad Järvamaal Säreveres. Võistlustulle astuvad 15 kündjat.
Eesti künnimeistrivõistlused toimuvad 29. ja 30. septembril Järvamaal Säreveres.

Regulaarseid künnimeistrivõistluseid on Eestis peetud alates 1965. aastast. „Tehnika on aastate jooksul muutunud ja välja on kujunenud traditsioon, et ühel päeval küntakse kõrrepõldu ja teisel päeval rohumaa kamarat. Tavaatradele on lisandunud pöördadrad ning võistlusel saab osaleda ka vabaklassis tootmispõldudel kasutatavate suurte atradega,“ selgitas võistluse tausta Eesti Künniseltsi juhatuse liige Margus Ameerikas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960