Autor: Põllumajandus.ee • 16. oktoober 2023

Galerii: Eesti toidu kuu üritustel käis rekordarv külastajaid

Vananaistesuvi soosis aktiivset ajaveetmist ning meelitas juba üheksandat aastat toimunud Eesti toidu kuu üritustele üle 125 000 inimese ehk rohkem kui kunagi varem.
Eesti toidu kuu üritustel käis rekordarv külastajaid.
Foto: Regionaal- ja Põllumajandusministeerium

Enim pakkusid inimestele huvi septembrikuu vältel kestnud sündmuste sari „Vananaistesuvi Hiiumaal“, kuhu jõudis vaatamata pikale sõidule ligi 32 000 inimest. Järgnesid Palamusel toimunud Paunvere väljanäitus ja laat ning Saaremaa toidufestival – kumbagi külastas ligi 22 000 inimest. Menukad olid ka Sibulatee puhvetite päev ja Jäneda sügislaat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960