Autor: Jana Saarkoppel • 1. november 2023

PRFoods lõpetas aasta kasumiga

PRFoods lõpetas majandusaasta küll käibe langusega enam kui poole võrra, kuid taastas kasumlikkuse.
PRFoodsi viimane aktsionäride koosolek toimus eelmise aasta detsembris, kus ettevõtte juht Indrek Kasela (vasakul) pidi aktsionäridele veel kahjumiga lõppenud aastast rääkima. 2022./2023. majandusaasta lõpetas kontsern kasumiga.
Foto: Liis Treimann

Kalatootja PRFoods lõpetas 30. juunil lõppenud 2022./2023. majandusaasta 0,3 miljoni eurose puhaskasumiga, kui aasta varem oli kontserni kahjum 8,1 miljonit eurot, teatas ettevõte börsile.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960