Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. juuni 2023

Saaremere Kala forellikasvanduse rajamise KMH sai heakskiidu

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet tunnistas nõuetele vastavaks Saaremaale Tagalahe suudmeala lähedale Saaremere Kala forellikasvanduse rajamise keskkonna mõju hindamise (KMH) aruande.
Saaremere Kala AS kavandab vikerforelli kasvatamist avamere sumpades.
Foto: Pixabay

Saaremere Kala AS kavandab vikerforelli (Oncorhynchus Mykiss) kasvatamist avamere sumpades Saaremaa loodeosas, Tagalahe suudmeala lähedal, aastase toodanguga ehk juurdekasvuga hinnanguliselt 2050-2182 tonni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960