Autor: Põllumajandus.ee • 16. november 2023

Riigikogus peetava metsadebati teravik on raiemahtudel ja metsade kestlikul majandamisel

Sotsiaaldemokraatide eestvedamisel toimub täna riigikogu suures saalis olulise tähtsusega riikliku küsimuse ,,Kuidas elab Eesti mets?” arutelu, mille teravik on raiemahtudel, kaitsealade raietel ja metsade kestlikul majandamisel.
Riigikogus peetava metsadebati teravik on raiemahtudel.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni algatatud debatil teevad põhiettekanded RMK juhatuse esimees Mikk Marran, Tartu Ülikooli looduskaitsebioloogia professor Asko Lõhmus, Tartu Ülikooli taastamisökoloogia professor ja kliimaministri teadusnõunik Aveliina Helm ning riigikogu keskkonnakomisjoni liige Tiit Maran.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960