Autor: Põllumajandus.ee • 30. november 2023

eAgronom avab demofarmi, et läbi viia jätkusuutlikke põldkatseid

eAgronom rajab Rannu Seeme OÜ põllule oma demofarmi, kus hakatakse teostama mitmesuguseid jätkusuutlike majandamisviisidega seotud põldkatseid. Ettevõtmine on osa suuremast projektist, millega hakatakse katsetama taastavate praktikate rakendamist mitmes Euroopa asupaigas.
Põldkatse Rannu Seeme OÜs.
Foto: eAgronom

Demofarmist saab eAgronomi katsekeskus, kus eksperimenteeritakse erinevate võtetega, et luua tugev ning keskkonnasõbralik süsteem. Taastavatest tavadest saavad põhifookuse vahekultuuride integreerimine külvikorda ja otsekülvi rakendamine, kuid tähelepanu osutatakse ka katsetustele, mis hõlmavad taimekaitsevahendeid, väetisi ning sorte.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960