Autor: Põllumajandus.ee • 22. jaanuar 2024

Silikaadi suurkaevandusi ja tehnoparki hakkas juhtima Priit Poks

Silikaat AS-i uus tegevjuht on Priit Poks, kes vastutab samal ajal ka Silikaat Tehnopargi arendamise ning suurinvesteeringute eest.
Silikaadi uus juht Priit Poks
Foto: Silikaat AS

Silikaat teostab riigi juhtiva tegijana maapealset ja veealust ehitus- ning täiteliiva kaevandamist Eesti eri paikades, s.h kaevandab ja väärindab liiva Harjumaal ligi 400 hektaril. Lisaks on Silikaat pealinnas soojusenergia ja elektri müüja.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960