Autor: Põllumajandus.ee • 20. märts 2024

Eesti Maaülikoolis arutletakse puidu väärindamise üle

Kuidas puitu veelgi enam vääreindada, on Maaülikooli seminari peateemaks.
Foto: Liis Treimann
21. märtsil kell 10-14 toimub Eesti Maaülikoolis rahvusvaheline puidu väärindamisele pühendatud ligniiniteemaline seminar “Lignin the green gold of nature” („Ligniin – looduse roheline kuld“).

“Seminari eesmärk on tutvustada ligniini kasutamise viise ning arutleda selle üle, kuidas seda tõhusalt ja jätkusuutlikult integreerida kemikaalide ja materjalide tootmisesse,” sõnas Eesti Maaülikooli biomajandustehnoloogiate õppetooli juht ning seminari peakorraldaja professor Timo Kikas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960