Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. juuni 2024

Aare Leidik: põllupäevad on põllutarkuse kogumiseks

Selle suve suurim põllupäev toimus osaühing Luunja Mõis valdustes. Tegemist oli Baltic Agro põllupäevaga, mida väisas üle 300 huvilise. Ettevõtte juhi Aare Leidiku sõnul on sellised üritused igati tänuväärsed, sest neilt on, mida õppida.
Luunja Mõis OÜ juht Aare Leidik.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Aare Leidik sõnas, et tal on väga hea meel ja suur au, et nii mastaapne üritus just Luunjas toimus. „Meie, põllumehed, oleme õpihimulised ja tahame leida efektiivsemaid lahendusi taimekasvatuses. Nii palju on uusi tooteid, tehnoloogiaid ja agrotehnilisi lahendusi, mille rakendamisel on võimalik saada parem tulemus. Seega on kõik põllupäevad head kohad teadmiste kogumiseks,“ rõhutas Tartumaa teraviljakasvataja. Ta lisas, et peale põllutarkuse saamise tullakse ka lihtsalt põllumeestega kokku saama ja omavahel muljeid jagama.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960