Autor: Põllumajandus.ee • 3. juuli 2023

Jüri Ratas: põllumajandussektori toimetulek on oluline ka julgeoleku vaates

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et põllumajandussektori toimetulek ei ole oluline mitte ainult majanduse, vaid ka julgeoleku vaates ning valitsus peab kiiremas korras otsustama maksimaalses lubatud mahus põuakahjude kompenseerimise ning kinnitama, et Eestis valitsevad ebasoodsad ilmastikuolud.
Keskerakonna esimees Jüri Ratas.
Foto: Andras Kralla

„Külm kevad ja järgnenud põud on järjekordne löök, millele eelnesid põllumajandust ja tootmist mõjutanud energiahinna tõusud. Sellistes oludes näiteks loomakasvatusega jätkamine on suure küsimärgi all, kuid tugev põllumajandussektor ja toidutööstus on selgelt julgeolekuküsimus,“ rõhutas Jüri Ratas, kelle sõnul peab valitsus valdkonnale suuremat tähelepanu pöörama.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960