Autor: Äripäev • 13. veebruar 2020

Edukast börsimaaklerist aasta põllumehe kandidaadiks

Alvar Roosimaa
Alvar Roosimaa on üks headest näidetest, kuidas karjääris edukalt kardinaalne muudatus teha. Miks ei tohiks muutusi karta? Mis on kõige olulisemad õppetunnid täiesti tundmatus valdkonnas ettevõtlusega alustamisel? Kuidas ennustada turutrendide muutusi ja vastavalt sellele teadlikumalt ettevõtet ehitada?

Kuula saadet "Tegijalt tegijale", kus oma kogemusi jagab Jaanihanso omanik Alvar Roosimaa:

LOE LISAKS:

Maaettevõtluse reality: Jaanihanso Siidrivabrik

Eesti siidritootjad on kolleegid, mitte konkurendid

Eesti aiandusettevõtja tooted maailma parimates restoranides

Liivimaa maitsed: Eestit ja Lätit ühendab toidutee

Eesti õuntest valmistatud Jaanihanso siidrid maailma absoluutses tipus

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960