Autor: Janno Riispapp • 13. september 2022

Piimatööstur: täna toimuv on ettevõtjatele krahh

Tere ja Farmi kaubamärgi järgi tuntud Nordic Milk vahetas gaasi suures osas põlevkiviõli vastu, kuid piimatöösturi sisendkulud tõusevad sel aastal ikkagi 20 miljoni euro võrra, rääkis ettevõtte tegevjuht Ülo Kivine.
Piimatööstuse Nordic Milk tegevjuht Ülo Kivine.
Foto: Liis Treimann

“Täna toimuv on ettevõtjatele krahh,” tõdes Kivine Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Ta leidis, et enim oleks töösturitel abi elektrile hinnalae seadmisest, mida saaks rahastada näiteks CO2 kvootide ülelaekumisest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960