Autor: Hando Sinisalu • 30. juuni 2023

Tehisliha tootja: teeme väliskonkurentidest mitu korda odavamalt

Lihaalternatiividele keskenduv Thormi näeb enda tehnoloogilist lahendust mitu korda odavamana kui väljaspool Eestit tegutsevatel konkurentidel, lootes seeläbi saavutada edu eksporditurgudel, märkis ettevõtte asutaja ja juht Peeter Tava.
Peeter Tava
Foto: Maksim Toome

Tava ütles Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, et teiste riikide toidutootjate jaoks võiks olla Thormi pakkumine atraktiivne, kui lisaks tehnoloogiale saab pakkuda ka tootmist ja retsepte. Tema sõnul saab ideest jõuda tootega turule kuue kuu jooksul, mis on selles sektoris kiire.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960