Autor: Lauri Leet • 6. september 2023

Jaanus Murakas: Eesti turg paratamatult kahaneb, korralik kasum ei tulnud siit

E-Piima juht Jaanus Murakas ütles Äripäeva raadiosaates „Kuum tool“, et 100 miljonit maksma läinud uue juustutehase toodangust jõuab Eesti turule mitte rohkem kui 10% ning et siinne turg on paratamatult kahanev.
Jaanus Murakas Pärnu Tarneahelakonverentsil 2020. aastal esinemas.
Foto: Raul Mee

„Kogu Baltikumi piimandus on ekspordikeskne,“ kinnitas Murakas. „Võiksime siin toota mitu korda rohkem ja palju teenida,“ ütles ta ja tõi näiteks, et ettevõtte Aasia müügipartnerid ootavad pikisilmi E-Piima uuest tehasest tulevat Cheddari juustu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960