Autor: Indrek Lepik • 13. detsember 2023

Kalakuningas võttis Läänemaa ettevõtjate tipus mitu kohta enda kätte

Läänemaa ettevõtete TOPi valitsev kalakuningas Raivo Baum usub, et sektori edu tuleb kogu ahela kontrollimisest.
Raivo Baum.
Foto: Liis Treimann

Läänemaa edukaim äriühing oli tänavu Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu, mille juht Raivo Baum veab veel ka edetabeli 4. ja 6. ettevõtet, osaühinguid Merehaldus ja Morobell. Kõik tegutsevad samas sektoris.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960