• 16.11.15, 11:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Valtra neljanda põlvkonna mudelite edu jätkub

Uus Valtra N-seeria võitis prestiižse Aasta masin 2016 auhinna väikse/keskmise suurusega traktorite kategoorias 2015. a Agritechnica põllumajandusnäitusel.
Valtra laskis 4-silindrise N-seeria käiku oktoobris. Tarnetega alustati juba septembris ning traktorite seeria on olnud edukas nii edasimüüjate, klientide kui rahvusvahelise pressi seas. Ainult paar päeva varem anti N-seeriale Agritechnica näitusel kuldse traktori auhind disaini kategoorias.
„Aasta masina tiitel on Valtrale ja AGCO-le oluliseks tunnustuseks. Oleme väga rõõmsad positiivse tagasiside üle, mida oma edasimüüjate võrgust ja klientidelt juba saanud oleme. T4 seeria valiti Aasta masinaks vaid 9 kuud tagasi SIMA põllumajandusnäitusel ning praegune auhind on sellele suurepäraseks jätkuks, võimaldades meil demonstreerida meie neljanda põlvkonna toodete tugevust,“ sõnas Mikko Lehikoinen, Valtra Inc turundusdirektor.
Valtra N-seeria neljanda põlvkonna traktoritel on täiesti uus disain ning 6 mudelit, mille võimsus jääb vahemikku 115 kuni 185 hj. See pakub ületamatut mitmekülgsust, hoolimata sellest, kas tegemist segafarminduse, piimafarmi, kommunaaltööde või lepingujärgse tööga. Omades parimat võimsuse/kaalu suhet oma tooteklassis, kompaktset disaini ja suurt funktsionaalsust, muudavad ergonoomika ja mugavus N-seeria traktori tõeliseks tööhobuseks.
Neli ülekande tüüpi, HiTech, Active, Versu, viieastmelised jõuülekanded ja astmeteta Direct, pakuvad sobivat valikut kõikidele klientidele. Töökindel AGCO Power mootor (4,4 l või 4,9 l), koos SCR Only-ga, optimeeritud turbo, EcoPower, SigmaPower ja paljud muud omadused annavad tulemuseks suurepärase kütusekulu tõhususe, vähe heitgaase ja suure tootlikkuse.
 
Autor: põllumajandus. ee

Seotud lood

Uudised
  • 08.12.15, 11:49
Kverneland 2500 i-Plough® võitis „Aasta Masina“ tiitli
10. novembril sai Kvernelandi 2500 i-Plough® ISOBUS ader Agritechnica näitusel maineka tiitli – „Machine of the Year 2016“ („Aasta Masin 2016“). Žüriis oli 16 liiget 11 erinevast riigist üle Euroopa.
Uudised
  • 16.11.15, 10:43
Valtra esitles uusi mudeleid
5. novembril toimus baltikumi põllumeestele Riia lähistel Jelgavas Valtra uue N4-seeria traktorite esmaesitlus.
Uudised
  • 26.11.15, 11:51
CLAASi LEXION 700 seeria - parim teraviljakombainide klassis
CLAASi LEXION 700 seeriat tunnustati Agritechnica põllumajandustehnika messil 2016. aasta masina tiitliga.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele