Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valtra neljanda põlvkonna mudelite edu jätkub

Uus Valtra N-seeria võitis prestiižse Aasta masin 2016 auhinna väikse/keskmise suurusega traktorite kategoorias 2015. a Agritechnica põllumajandusnäitusel.

Valtra laskis 4-silindrise N-seeria käiku oktoobris. Tarnetega alustati juba septembris ning traktorite seeria on olnud edukas nii edasimüüjate, klientide kui rahvusvahelise pressi seas. Ainult paar päeva varem anti N-seeriale Agritechnica näitusel kuldse traktori auhind disaini kategoorias.

„Aasta masina tiitel on Valtrale ja AGCO-le oluliseks tunnustuseks. Oleme väga rõõmsad positiivse tagasiside üle, mida oma edasimüüjate võrgust ja klientidelt juba saanud oleme. T4 seeria valiti Aasta masinaks vaid 9 kuud tagasi SIMA põllumajandusnäitusel ning praegune auhind on sellele suurepäraseks jätkuks, võimaldades meil demonstreerida meie neljanda põlvkonna toodete tugevust,“ sõnas Mikko Lehikoinen, Valtra Inc turundusdirektor.

Valtra N-seeria neljanda põlvkonna traktoritel on täiesti uus disain ning 6 mudelit, mille võimsus jääb vahemikku 115 kuni 185 hj. See pakub ületamatut mitmekülgsust, hoolimata sellest, kas tegemist segafarminduse, piimafarmi, kommunaaltööde või lepingujärgse tööga. Omades parimat võimsuse/kaalu suhet oma tooteklassis, kompaktset disaini ja suurt funktsionaalsust, muudavad ergonoomika ja mugavus N-seeria traktori tõeliseks tööhobuseks.

Neli ülekande tüüpi, HiTech, Active, Versu, viieastmelised jõuülekanded ja astmeteta Direct, pakuvad sobivat valikut kõikidele klientidele. Töökindel AGCO Power mootor (4,4 l või 4,9 l), koos SCR Only-ga, optimeeritud turbo, EcoPower, SigmaPower ja paljud muud omadused annavad tulemuseks suurepärase kütusekulu tõhususe, vähe heitgaase ja suure tootlikkuse.

 

Autor: põllumajandus. ee

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960