Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Viljelusvõistlus 2015

Möödunud neljapäeval peeti Tartus tänavuse  Viljelusvõistluse lõpuseminar. Auhindu jagati parimate saakide saajatele ja ka suurima tulukuse põllult saanutele.

Selle aasta viljelusvõistluse rekordid said:

talinisu 10,7 t/ha - Margus Lepp, Voore Farm OÜrukis 10,3 t/ha - Tanel Tõrvand, Vitsjärve Põdur OÜtalioder 12 t/ha - Aivar Treiberg, Naeris OÜtaliraps 6,9 t/ha - Margus Lepp, Voore Farm OÜtalirüps 3,6 t/ha - Alar Mutli, Suure-Jüri seemnekeskus

Vaata fotosid:

Viljelusvõistlus 2015
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960