Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 18. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anu Ait OÜ kutsub teabepäevale

Anu Ait OÜ kutsub teabepäevale
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Anu Ait OÜ kutsub EPK teabepäevale Maamessil „Piima lisandväärtus ja efektiivne tootmine“.

Teabepäev toimub 21. aprillil 2016 EMÜ Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudis (Kreutzwaldi 62 Tartu, ruum number 201). Seekordsele teabepäevale on kaasatud koostööpartnerid Belgiast ja Hollandist – oma ala täielikud eksperdid. Tõlge!, Anu Ait OÜ, Dumoulin Group (Belgia), Denkavit (Holland)

 Ajakava:

09:30 – 10:00 Kogunemine10:00 – 10:15 Tervituskõne. Anu Hellenurme

10:15 – 11:30 Ekstrudeeritud lina piimalehmade ratsioonis - positiivsed mõjudloomadele ja inimestele. Patrick Schotte

11:30 – 12:45 Vasikakasvatus - hea algus tipplehmadele. Fokke Komrij

12:45 – 13:00 Teabepäeva lõpetamineKuivõrd kohad on piiratud palume Teil aegsasti ennast teabepäevale registreerida.  Registreeri SIIN

 Koostöös loomakasvatajatega toome tervisliku toidu iga inimese toidulauale!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960