• 03.05.16, 10:35
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Milline on tegelikult taimekaitsevahendite jääkide sisaldus Eesti pinna- ja põhjavees, mullas ja toidus?

Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond kutsuvad kõiki huvilisi seminarile „Elukeskkond ja toidu kvaliteet“ 5. mail kell 13–17.00 Eesti Maaülikooli metsamajas (Kreutzwaldi 5), ruumis 1A5.
Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond kutsuvad seminarile
  • Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond kutsuvad seminarile Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Hetkel on Eestis ja Euroopas aktuaalne taimekaitsevahendi toimeaine glüfosaadi turustamisloa pikendamine – mida näitavad Eesti seireandmed taimekaitse jääkide kohta meie toidus ja keskkonnas? 
Ettekannete orienteeruvad kellaajad:
13.00 Taimekaitsevahendite jääkidest mullas – Priit Penu, Põllumajandusuuringute Keskus13.45 Nitraadid ja pestitsiidid põhja- ja pinnavee uuringutes 2012-2016 – Ülle Leisk, Eesti Keskkonnauuringute Keskus14.15 Taimekaitsevahendite jääkidest taimsetes saadustes – Merike Toome, Põllumajandusuuringute Keskus14.45 Taimekaitsevahendite jääkidest loomsetes saadustes – Mari Reinik, Terviseamet15.15 Mahetoodete kvaliteet ja olulisus tervisele – Dominika Srednicka-Tober, Varssavi Põllumajandusülikool.   
Dominika Srednicka–Tober
http://research.ncl.ac.uk/nefg/QOF/page.php?page=1
 Seminari korraldavad Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond. Palume oma tulekust teada anda e-maili aadressil [email protected]
https://www.facebook.com/events/822437881234144/
Seminar toimub Eesti Maaülikooli metsamajas (Kreutzwaldi 5 Tartu), ruum 1A5. Lisainfo: Anne Luik, Eesti Maaülikooli emeriitprofessor tel: 5151556

Seotud lood

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele