Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond kutsuvad kõiki huvilisi seminarile „Elukeskkond ja toidu kvaliteet“ 5. mail kell 13–17.00 Eesti Maaülikooli metsamajas (Kreutzwaldi 5), ruumis 1A5.

- Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond kutsuvad seminarile Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Hetkel on Eestis ja Euroopas aktuaalne taimekaitsevahendi toimeaine glüfosaadi turustamisloa pikendamine – mida näitavad Eesti seireandmed taimekaitse jääkide kohta meie toidus ja keskkonnas?
Ettekannete orienteeruvad kellaajad:
13.00 Taimekaitsevahendite jääkidest mullas – Priit Penu, Põllumajandusuuringute Keskus13.45 Nitraadid ja pestitsiidid põhja- ja pinnavee uuringutes 2012-2016 – Ülle Leisk, Eesti Keskkonnauuringute Keskus14.15 Taimekaitsevahendite jääkidest taimsetes saadustes – Merike Toome, Põllumajandusuuringute Keskus14.45 Taimekaitsevahendite jääkidest loomsetes saadustes – Mari Reinik, Terviseamet15.15 Mahetoodete kvaliteet ja olulisus tervisele – Dominika Srednicka-Tober, Varssavi Põllumajandusülikool.
Dominika Srednicka–Tober
Seminari korraldavad Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond. Palume oma tulekust teada anda e-maili aadressil
[email protected]Seminar toimub Eesti Maaülikooli metsamajas (Kreutzwaldi 5 Tartu), ruum 1A5. Lisainfo: Anne Luik, Eesti Maaülikooli emeriitprofessor tel: 5151556