• 05.05.16, 10:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Andre Juustufarmi toodang sai kõrge rahvusvahelise auhinna

Brüsselis asuv rahvusvaheline juhtiv toidu ja jookide hindamisega tegelev International Taste & Quality Institute tunnistas Andre Juustufarmi toodangu Superior Taste Awards konkursil kolme kuldtähe vääriliseks.
Andre Juustufarm esitas konkursile Andre Erilise ja Andre Grandi.
  • Andre Juustufarm esitas konkursile Andre Erilise ja Andre Grandi.
  • Foto: Andre Farm
„Andre Juustufarm esitas konkursile Andre Erilise ja Andre Grandi, mis said mõlemad rahvusvaheliselt tunnustatud tippkokkadest  ja –sommeljeedest koosnevalt žüriilt kõrge tunnustuse,“ ütles Andre Juustufarm OÜ perenaine Erika Pääbus.  „Andre Grand hinnati maksimumi ehk kolme kuldtähe vääriliseks ja Andre Eriline kahe kuldtähe vääriliseks. Andre Juustufarmi juustud on esimesed Eestis toodetud juustud, mis on pälvinud nii olulise rahvusvahelise tunnustuse.“
International Taste & Quality Institute (Rahvusvaheline Maitse ja Kvaliteedi Instituut, www.itqi.com) on Brüsselis asuv rahvusvaheline toidu ja jookide hindamisega tegelev organisatsioon, mis korraldab pimedegustatsioonil põhinevat konkurssi Superior Taste Awards. Pimedegustatsiooni kohtunikud valitakse 15 mainekama Euroopa kulinaaria- ja sommeljeede ühendustest.Andre Farm OÜ on Tartumaal tegutsev piimatootmisettevõte, mis asutati 1998. aastal. 2015. aastal alustas ettevõte oma farmi lehmade piimast juustutootmist. Andre Farmis on 180 lüpsilehma, kelle piimast umbes kolmandik väärindatakse juustuks.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele