Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aiandusliit kutsub konverentsile

Aiandusliit kutsub konverentsile
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Aiandussektori, järjekorras juba kolmanda, visioonikonverentsi partnermaaks on Taani, kelle aiandusettevõtjad omi teadmisi ja kogemusi jagavad. Tänavune visioonikonverents toimub 27. oktoobril Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses. Päeva juhib Ruve Šank.

Konverentsi päevakava on järgmine:

9.30 – 10.00 Registreerimine, tervituskohvSessioon 1 – Tänane seis

10.00 – 10.15 Konverentsi avamineRaivo Külasepp, Aiandusliidu juhatuse esimees, Grüne Fee Eesti ASSøren Kelstrup, Taani suursaadik10.15 – 10.30 Ülevaade Aiandusliidu tegevusestRaivo Külasepp, Aiandusliidu juhatuse esimees, Grüne Fee Eesti AS10.30 – 11.00 Aianduse hetkeolukorrast EestisIllar Lemetti, Maaeluministeeriumi kantsler11.00 – 11.45 Piirideta mõtlemisest aiandustootmises – kuidas oma unistus teoks teha?Alvar Roosimaa, Jaanihanso SiidrimajaModeraatori kokkuvõte blokist11.45 – 13.15 Lõunapaus13.15 – 15.00 Sessioon 2 – Praktikult praktikule

Iluaiandus ja ilutaimede jaemüük

Steen Vinkler, Bo Green GardencenterPer Boisen Andersen, Danske Havecentre/Taani Aianduskeskuste LiitKöögiviljakasvatus

Steen Aarup, Yara Denmark Gødning A/S Moderaator-tõlk – Ene Kiudsoo, Baltic Agro ASPuuviljaviljakasvatus. 

Henning H. Jensen, Egeby Frugtplantage Moderaator-tõlk – Raimond Strastin, Eesti Aiandusliit15.00 – 15.30 Kohvipaus15.30 – 17.00 Sessioon 3

15.30 – 15.45 Töötubade moderaatorite kokkuvõtted15:45 – 16.30 Taani aianduse tulevikusuunad – kas võimatu või võimalik missioon?Torben Lippert, Taani Aiandusliit16.30 – 17.15 Läbipõlemine – edukas ettevõtja kui tippsportlaneIndrek Tustit, Eesti Kergejõustikuliidu füsioterapeut ja koolitaja, Gerd Kanteri treener17.15 – 17.30 Moderaatori kokkuvõte päevastRegistreeru üritusele SIIN.

Lisainfot konverentsi kohta leiad liidu kodulehelt

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960