Dava Foods: munatööstusel puudub seos tibude kohtlemise skandaaliga

Vladimir Sapoþnin
Vladimir Sapoþnin

Munatööstusel puudub igasugune seos tibude kohtlemise skandaaliga ja palun selle skandaali ja munatööstuse vahel seoseid mitte luua, ütles Dava Foodsi tegevjuht Vladimir Sapoþnin.

"Mitmetes artiklites ning inimestevahelistes vestlustes on Talleggi tibudeskandaali juures viidatud munatootmisele. Dava Foods munatootmises tibusid ei kasvatata, vaid tibud soetame emaslindudena, kellest kasvavad munejad kanad," ütles Vladimir Sapoþnin pressiteate vahendusel. 

"Annan teada, et munatööstuse tootmisprotsessis tibusid munadest ei sünni. Munatööstusel puudub igasugune seos ebainimliku tibude kohtlemise skandaaliga ning palun meie meeskonna nimel mitte luua viiteid selle skandaali ja munatööstuse vahel," lisas ta. 

Sapoþnin märkis, et Skandinaavia suurim munatööstusele spetsialiseerunud ettevõte Dava Foods omandas 2015. aastast Lool asuva Talleggi munatootmise üksuse ning Dava Foodsil puudub tänapäeval seos Talleggiga ning linnalihakasvatusega.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised