Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 23. august 2017

Dava Foods: munatööstusel puudub seos tibude kohtlemise skandaaliga

Vladimir Sapožnin
Autor: Dava Foods
Munatööstusel puudub igasugune seos tibude kohtlemise skandaaliga ja palun selle skandaali ja munatööstuse vahel seoseid mitte luua, ütles Dava Foodsi tegevjuht Vladimir Sapožnin.

"Mitmetes artiklites ning inimestevahelistes vestlustes on Talleggi tibudeskandaali juures viidatud munatootmisele. Dava Foods munatootmises tibusid ei kasvatata, vaid tibud soetame emaslindudena, kellest kasvavad munejad kanad," ütles Vladimir Sapožnin pressiteate vahendusel. 

"Annan teada, et munatööstuse tootmisprotsessis tibusid munadest ei sünni. Munatööstusel puudub igasugune seos ebainimliku tibude kohtlemise skandaaliga ning palun meie meeskonna nimel mitte luua viiteid selle skandaali ja munatööstuse vahel," lisas ta. 

Sapožnin märkis, et Skandinaavia suurim munatööstusele spetsialiseerunud ettevõte Dava Foods omandas 2015. aastast Lool asuva Talleggi munatootmise üksuse ning Dava Foodsil puudub tänapäeval seos Talleggiga ning linnalihakasvatusega.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616