(Sisuturundus) Tartus toimub aasta suurim põllumajandus­konverents

Tartus toimub aasta suurim põllumajanduskonverents
Tartus toimub aasta suurim põllumajanduskonverents

Juba kolmapäeval, 7. veebruaril leiab Eesti 100 raames Tartu Maaülikooli Spordihoones aset aasta suurim põllumeeste kohtumine. Toimub Baltic Agro põllumajanduse konverents.

Eesti suurim põllumajanduskonverents kutsub põllumehi kaasa mõtlema ning arutama, kuidas mõjutavad uusimad põllumajandustehnoloogiad lähiaastatel taime- ja loomakasvatust Euroopas ja kogu maailmas, trende maailma toidu tootmisel ning investeeringutest põllumajandusse. “Eesti põllumajandus 100” on pilguheit möödunud sajandisse, et näha, kuhu me oleme jõudnu täna ning mille suunas maailma ja Eesti põllumajandus edasi liigub.

“Eesti põllumees on olnud leidlik, hakkama saaja. Kuna linn tõmbab endiselt inimesi, jääb töökäsi maal paratamatult vähemaks ning ka põllumaad juurde ei tule, peab olema varasemast veel töökam ja leidlikum,” ütles Baltic Agro juhataja Ants Puusta ning peab taolisi konverentse äärmiselt olulisteks. “Need on kohtumised, kus saame jagada uusi teadmisi ja oskusi, et Eesti põllumees oleks teadlik ning edumeelne.”

Põllumajanduskonverentsi raames külastavad Eestit maailma põllumajanduse tippeksperdid:
Dr Thomas Engel, kes on John Deere’i Euroopa tehnoloogilise innovatsiooni keskuse tehnoloogilise innovatsiooni strateegia üksuse juhataja ning vastutab koostöö eest ülikoolide ja partnerettevõtetega uute innovaatiliste lahenduste ja teenuste väljatöötamisel.
Harry Smit on Rabobank’i teadusuuringute osakonnas põllumajandusressursside valdkonna vanemanalüütik.
Henning Haahr, Danish Agro grupi tegevjuht. Danish Agro grupp on rahvusvaheline põllumajandusettevõtete grupp, kus töötab kokku 5000 inimest enam kui 16 riigis.

Nii suurelt on põllumajanduskonverents ette võetud esmakordselt. Lisaks tuhandele konverentsikülastajale tehakse üritusest ja õpitubadest ülekanne Baltic Agro Facebooki.

Rohkem infot konverentsi kohta leiab konverents.balticagro.ee ning mõned piletid on veel saadaval Piletilevist.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised