Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 5. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus toimub aasta suurim põllumajanduskonverents

Tartus toimub aasta suurim põllumajanduskonverents
Foto: Baltic Agro AS
Juba kolmapäeval, 7. veebruaril leiab Eesti 100 raames Tartu Maaülikooli Spordihoones aset aasta suurim põllumeeste kohtumine. Toimub Baltic Agro põllumajanduse konverents.

Eesti suurim põllumajanduskonverents kutsub põllumehi kaasa mõtlema ning arutama, kuidas mõjutavad uusimad põllumajandustehnoloogiad lähiaastatel taime- ja loomakasvatust Euroopas ja kogu maailmas, trende maailma toidu tootmisel ning investeeringutest põllumajandusse. “Eesti põllumajandus 100” on pilguheit möödunud sajandisse, et näha, kuhu me oleme jõudnu täna ning mille suunas maailma ja Eesti põllumajandus edasi liigub.

“Eesti põllumees on olnud leidlik, hakkama saaja. Kuna linn tõmbab endiselt inimesi, jääb töökäsi maal paratamatult vähemaks ning ka põllumaad juurde ei tule, peab olema varasemast veel töökam ja leidlikum,” ütles Baltic Agro juhataja Ants Puusta ning peab taolisi konverentse äärmiselt olulisteks. “Need on kohtumised, kus saame jagada uusi teadmisi ja oskusi, et Eesti põllumees oleks teadlik ning edumeelne.”

Põllumajanduskonverentsi raames külastavad Eestit maailma põllumajanduse tippeksperdid:, kes on John Deere’i Euroopa tehnoloogilise innovatsiooni keskuse tehnoloogilise innovatsiooni strateegia üksuse juhataja ning vastutab koostöö eest ülikoolide ja partnerettevõtetega uute innovaatiliste lahenduste ja teenuste väljatöötamisel. on Rabobank’i teadusuuringute osakonnas põllumajandusressursside valdkonna vanemanalüütik., Danish Agro grupi tegevjuht. Danish Agro grupp on rahvusvaheline põllumajandusettevõtete grupp, kus töötab kokku 5000 inimest enam kui 16 riigis.

Dr Thomas Engel

Harry Smit

Henning Haahr

Nii suurelt on põllumajanduskonverents ette võetud esmakordselt. Lisaks tuhandele konverentsikülastajale tehakse üritusest ja õpitubadest ülekanne Baltic Agro Facebooki.

Rohkem infot konverentsi kohta leiab konverents.balticagro.ee ning mõned piletid on veel saadaval Piletilevist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960