Autor: Metsamajandusuudised.ee • 5. märts 2019

Tornator Eesti võttis kasutusele tarkvara roboti

Tornator Eesti OÜ võttis kasutusele innovaatilise lahenduse, mis aitab vähendada töötajate töökoormust ja keskenduda tootlikumatele ülesannetele.
Tarkvara roboti ülesanne on puidumüügi andmete sisestamine Tornatori andmebaasi. Pilt illustreeriv.
Foto: Pixabay

Tarkvara roboti ülesanne on puidumüügi andmete sisestamine Tornatori andmebaasi. Puiduostjad saadavad csv-formaadis mõõtmisaktid roboti e-posti aadressile ning robot hakkab jäljendama inimkasutaja käitumist infosüsteemis.

Protsess lühidalt on selline, kus robot saab csv-faili, tuvastab selle sisu, logib oma kasutajanimega meie infosüsteemi, otsib failis oleva koodi järgi üles õige langi ja lepingu misjärel lisab uue mõõtmisakti ja hakkab vastavalt csv-failis olevatele sortimentidele neid üks haaval sisestama, tehes samu liigutusi nagu seda teeks töötaja. Robot lisab kõik vajaliku info: kuupäeva, sortimentide nimetused, nende kvaliteedi, konfiguratsiooni, kogused ja hinnad. Kui robot on töö lõpetanud, siis saadab tehtud tööst raporti vastutavatele töötajatele. Roboti töö on jälgitav jooksvalt varem välja arendatud PowerBI raportites.

Roboti kasutuselevõtt vähendab monotoonset töömahtu võimaldades töötajatel tegeleda tootlikumate ülesannetega, kiirendab andmete sisestamist, vähendab andmete sisestamisel tekkivaid vigasid ning võimaldab jälgida sortimentide kohta rohkem andmeid. Tegemist on järjekordse näitega metsanduses toimuvast innovatsioonist.

Loe ka lisaks: Tornator Eesti: „igaks juhuks” piirangud segavad mõistlikku metsamajandust

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105