Autor: Põllumajandus.ee • 23. märts 2020

Farmi ja Tere piimatööstused toetavad Tallinna Kiirabi ühekordsete kaitsevahenditega

Tere ja Farmi piimatööstused eraldavad Tallinna Kiirabile oma varudest isikukaitsevahendeid ning kutsuvad üles ka teisi toidutööstuseid liituma abipakkumistega.
Tere ja Farmi Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine.
Foto: Liis Treimann

„Täna on kõige olulisem, et viiruse vastases sõjas oleksid eesliinil võitlevad meditsiinitöötajad kõige paremini kaitstud ning kutsume üles ka teisi tööstuseid abi pakkuma,“ lausus Tere ja Farmi Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine. „Toidutööstuses on isikukaitsevahendid üks osa tootmisprotsessist ning neid on meil ka varutud. Vaatasime üle tootmistes olevad varud ning soovime sellega anda oma panuse tänasesse eriolukorda.“

Lisaks ühekordsetele kitlitele, mütsidele ning jalatsikatetele on Tere ja Farmi piimatööstused valmis koheselt eraldama abi korras ka oma toodangut kõigile eesliini töötajatele, kes täna on pühendunud teiste abistamisele, ja kutsuvad üles ka teisi ettevõtteid seda tegema.

LOE LISAKS:

Piimatööstus saatis Kuressaare meedikutele mahepiima

Tere AS ja Farmi Piimatööstuse AS on kohalikul kapitalil põhinev jEesti piimatööstuste grupp.

Oma abi saab pakkuda siin.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960