Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. oktoober 2020

Kellest võiks saada Eesti Maaülikooli Aasta Vilistlane 2020?

Eesti Maaülikooli akadeemilisel aktusel 6. novembril kuulutatakse välja Maaülikooli Aasta Vilistlane. Kes võiks tänavu saada selle auväärse tunnustuse? Anna üles oma kandidaat.
Kellest võiks saada Eesti Maaülikooli Aasta Vilistlane 2020?
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Aasta Vilistlase nimetuse omistamise eesmärgiks on avaliku tunnustuse avaldamine isikule, kes oma tööalase või ühiskondliku tegevusega osaleb tulemuslikult maaelu või maamajanduse arendamisel ning teeb koostööd Eesti Maaülikooliga. 2019. aastal omistati Aasta Vilistlase aunimetus mahepiimakarjakasvatajale Viljar Veidenbergile ning aasta varem Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liikmele Vahur Tõnissoole.

Vilistlaskogu juhatus juhib tähelepanu, et kandidaate saavad esitada vaid Maaülikooli vilistlaskogu liikmed. Taotluse juurde tuleb lisada kandidaadi esitanud isiku kontaktid, kuna anonüümseid taotlusi ei menetleta.

„Aasta Vilistlane 2020“ kandidaate oodatakse hiljemalt 23. oktoobriks aadressile [email protected] või posti teel: Eesti Maaülikooli Vilistlaskogu, Fr. R. Kreutzwaldi 1, 51006 Tartu.

Täiendav info: Marko Kass, [email protected]. Lisainfot leiad SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960