Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 19. mai 2021

Kuidas suhelda tarbijaga pidevalt muutuvas maailmas?

AS E-Piim Tootmine juht Jaanus Murakas rääkis Piimafoorumil sellest, kuidas muutuvas maailmas tarbijaga suhelda ja milline on piimanduse tulevik töösturi silmade läbi.
Jaanus Murakas leiab, et vaja on kommunikatsiooniplaani, milles peaks ühiselt kokku leppima ja milles kõik saaksid kaasa rääkida.
Foto: Raul Mee

„Tihti räägitakse põhitrendidest ja kõrvaltrendidest. See on paradoksaalne lugu, et teinekord on need kõrvaltrendid tarbijatele hulga olulisemad põhitrendist. Kui sa paned farmi kõrvale päikesepatareid üles, arvab tarbija, et oled keskkonnasõbralik ning tubli farmer ja sinu piima ta joob. Meile tundub see aga paradoksaalne võrreldes kogu selle murega, mis ühe farmi manageerimisega igapäevaselt käib, kuid me peame aru saama, milline on praegune kogu aeg suurenev linnastunud elanikkond. Kui linnainimesed meie tooteid ei osta, siis maainimeste tarbimisest meile ei piisa,“ ütles Jaanus Murakas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960