Autor: Põllumajandus.ee • 7. märts 2022

Nõo Lihatööstus valis uue nõukogu

Möödunud aastal parima pereettevõtte tiitliga pärjatud Nõo Lihatööstuse nõukogu uue liikmena alustab Katrin Kruustük, mis aitab saavutada strateegilist eesmärki olla eelistatuim lihatööstus lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus.
Simmo Kruustük.

Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehena jätkab Simmo Kruustük ja liikmetena Katrin Kruustük ning Peeter Kõrv, kes kõik hoiavad tunnustatud pereettevõtte traditsioone.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960